Toimitusehdot

Toimitusehdot


Toimitusehdot

Toimitusehdot:

Toimitukset
Top rengas toimittaa Henkilöauton renkaat todella edullisesti 15€ rahti hintaan. Olemme neuvotelleet edulliset rahdit joiden avulla säästät selvää rahaa. Edullinen hinta ei vaikuta kuitenkaan nopeuteen sillä 90% tilauksista toimitetaan 2-3 arkipäivän sisällä. Normaali toimitus aika on 1-7 arkipäivää ja jos toimitus viivästyy sen yli ilmoitamme siitä asiakkaalle ja tarjoamme vastaavaa tuotetta tai perumme maksun. Meistä riippumattomista syistä hinnoissa voi joskus olla virheitä ja näissä tilanteissa olemme yhteydessä asiakkaaseen ja palautamme maksun välittömästi.

Toimituksen valtakirja
Jos ette ole kotona ja haluatte että kuljetus yritys jättää tilauksenne esim. autokatokseen. Pyydämme että täytätte valtakirjan tiedot tilausta tehdessä. Ilmoitatte myös siinä mihin renkaat voi jättää ja että hyväksytte tämän toiminta mallin ja otatte vastuun renkaista välittömästi niiden jäätyä teidän ilmoittamaan paikkaan.

Asennuspaketit.
Meiltä voitte tilata myös renkaiden asennuksen vanteille ja auton alle laiton sopimus yrityksistä. Kun renkaat saapuvat yritykseen he soittavat teille ja sopivat asennus ajan kanssanne. Olemme valinneet yritykset huolella joten teidän ei tarvitse neuvotella hintaa. Ajatte vaan asennuspaikkaan ja odotatte työn valmistumista. Näin voitte hoitaa kotisohvalla kaiken sen mitä rengas liikkeessä käymällä. Sesonki aikoina tämä säästää huomattavasti aikaanne.

Palautusoikeus.
Käyttämättömillä ja myyntikelpoisilla renkailla on Suomen kuluttajasuojalaimukainen 14 vrk palautus oikeus. Palautus kuluista vastaamme jos olemme toimittaneet vääriä tai viottuneita tuotteita. Palautuksessa ole aina yhteydessä ensin sähköpostilla myynti@toprengas.fi osoitteeseen ja saat ohjeet joiden mukaan palautus onnistuu.

Takuu
Kaikilla renkailla on takuu. Merkistä riippuen 1-3 vuotta. Takuu kattaa vain valmistus ja materiaali viat. Joten renkaan kuluminen ja asennus virheet eivät kuulu takuun piiriin. Aiheettomien palautusten ja asennuksien kuluista vastaa asiakas joten ole aina ensin yhteydessä meihin sähköpostilla myynti@toprengas.fi niin ohjeistamme oikeaan toimintaan.

Yritys
Olemme 100% suomalainen yritys joka huolehtii asian mukaisesti verot ja muut lakisääteiset velvoitteet Suomen valtiolle. Myydyistä renkaista on maksettu kierrätysmaksut ja ne ovat alle kaksi vuotta vanhoja. Voit aina luottaa toimintaamme ja renkaisiin joita myymme. Tarkoituksemme on sivuille valita merkki renkaat ja näiden lisäksi muutaman hyvän edullisen vaihtoehdon. Jotka ovat mielestämme parhaita edullisista renkaista. Emme myy kaikkea saatavilla olevaa vaan myymme sitä mitä sinun kannattaa hankkia.


Maksutavat
Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Alla mainitut maksutavat kuuluvat Paytrailin palveluun:
• Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
• Lasku- ja osamaksupalvelu: Collector Bank
• Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja American Express
• Mobiilimaksaminen: MobilePay

Collector Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: Toprengas.fi verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 3,80 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty Torrengas.fi verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 30,7 %, luottokustannusten yhteismäärä 433 €, maksettava kokonaismäärä 1 433 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:
Tarkempi palvelukuvaus: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf


Ota yhteyttä ja kysy lisää

Katso yhteystiedot